Digitális történetek, kicsit másként.

A Youtube megöli a TV-t? [Videó]

2017. november 07. - digitalstoryteller

tv.jpg

A Youtube és a többi videós weboldal tényleg kinyírja a TV-t? Az tény, hogy egyre kevesebb embernek van tévés előfizetése, és egyre többen néznek neten dolgokat. De mit mondanak a számok és a statisztikák? Megnéztük!

Az egyik legjobb mérőszám a cord-cutterek, azaz azok száma, akik lemondják az előfizetésüket, hiszen ők azok, akik elfordulnak a TV-től, hogy máshogy oldják meg a szórakozásukat. Ez a szám az Egyesült Államokban szépen emelkedik, 2020-ra elérheti a 40 milliót is. 

cordcutstat.jpg

A 2020-as évszám azért is fontos, mert eddigre lehet ugyanannyi cord-cutter, mint cord-never. Jó, de mi az a cord-never? Azok az emberek (főként fiatalok), akiknek soha nem volt semmilyen tévés előfizetésük, mert egyszerűen nem úgy nőttek fel.  

Marad azért előfizető, vagy temethetjük a TV-t? Marad, több százmillió, a videóból pedig a pontos számot is megtudhatjátok: 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr7013199791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása