Digitális történetek, kicsit másként.

Milyen, amikor egy lány először szerel számítógépet? [Videó]

2017. szeptember 05. - digitalstoryteller

buildheader.jpg

Milyen amikor valaki először szerel számítógépet? Egymásnak eresztettünk egy kezdő lányt és egy sokat látott HTPC-t, hogy kiderüljön! 

A válasz szövegesen amúgy valahogy így hangzik: izgalmas, és bonyolultnak tűnik. Pedig segítséggel és iránymutatással bárki meg tudja csinálni, mert logikus a dolog. Olyan, mint a felnőtt Lego, sőt, kicsit egyszerűbb, mert a legtöbb dolog csak egy helyre megy be.

Persze azért vannak nehéz részek is. A kompatibilitás például komolyabb jártasságot igényel, de az összeszerelés maga már nem annyira. Elektrosztatikus védelemre és egyebekre meg illik odafigyelni.

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr6612805534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása