Digitális történetek, kicsit másként.

Nyereményvadászok? Azok még vannak?! [Videó]

2017. augusztus 29. - digitalstoryteller

vadasz_header.png

Facebookon indítanál nyereményjátékot? Készülj fel rá, hogy elözönlik a nyereményvadászok, és az ajándékod olyan emberhez kerül, aki szinte életvitelszerűen vesz részt ilyen promókban. Néhány ilyen játékon mondjuk 80% a vadászok aránya, ami komoly gondot okozhat néhány márkának.

A témáról már elég sokan és sokat beszéltek, de még mindig velünk él, ezért is döntöttünk úgy, hogy foglalkozunk a kérdéssel. A videóban beszélünk a jelenségről, az amerikai rekorderről, és arról is, hogy mit lehet tenni a vadászok ellen. Persze néhány márkának (aminek elég nagy a célcsoportja), talán mindegy is, kik játszanak, amíg terjed a hírük.

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr9912787028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása