Digitális történetek, kicsit másként.

Jön a fizetős Facebook?! [Videó]

2017. július 25. - digitalstoryteller

blog_header2.jpg

A Facebook - néhány kiválasztott médiummal közösen - rövidesen tesztelni kezdi a fizetős tartalmakat: néhány sajtótermék cikkeit paywall mögé rejtik, tehát csak pénzért láthatók majd. A megoldás a sajtótermékek egy komoly problémáját oldhatja meg, hiszen végre pénzt láthatnak abból, hogy a Facebook Instant Article funkcióját használják.

A helyzetet egyébként bonyolítja, hogy az FB (amúgy érthető módon) igyekszik mindenből pénzt csinálni, de a tartalomgyártókkal szemben kifejezetten irigy. Jellemzően nem osztja meg a bevételeit úgy, mint a Youtube vagy épp az Index. Egész tavalyig nem is igazán jutalmazták azokat, akik igényes tartalmakat gyártanak nekik.

Szeretnél többet tudni a kérdésről? Nézd meg a videónkat:

Vagy kép helyett szorítkozz a hangra:

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr5912686391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2017.07.25. 15:29:56

Leginkább a messengert használom, meg azért lépek be, mert 3 oldal adminja is vagyok. Biztos nem fizetnék olyanért, amit máshol ingyen is megtalálok.

rnz 2017.07.25. 15:53:54

Remélem az egész fizetős lesz és k*rva drága, hogy végre ne azt basztassák egész nap az emberek (főként a fiatalok) és ne terjedjen fénysebességgel a végtelen mennyiségű, népbutító álhír.
süti beállítások módosítása