Digitális történetek, kicsit másként.

Facebook, ahogy ritkán látod [Videó]

A legnagyobb közösségi oldal egy meglepően nagy bughalmaz

2017. július 18. - digitalstoryteller

blog_header.png

Ha minden rendszer úgy működne, ahogy a Facebook, akkor nagy bajban lenne a internet. A magánemberek oldalai nagyjából működnek, de a márkák page-ei és a hirdetéskezelő elképesztő hibákat tudnak dobni. Összeszedtük néhány kedvencünket. 

Persze nem csak hibák vannak, hanem furcsa, és állandó változtatások is, amikre jobb felkészülni, ha valaki Facebookon szeretne dolgozni. Például ezekre gondolunk: 

Itt hangban is követheted a beszélgetést: 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr2612671775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármiértis 2017.07.18. 18:05:45

Ahh oké videó, de 10 perc? Beletekertem de 15 megállítással se tudtam felvenni a fonalat.. lehet velem van a baj. :) Cikknél könnyű pásztázni meg szűrni ami érdekes számomra. Index appból olvasgatok 5-10 perces szünetben, de pl az indexnek a Cannes-i presses videója 2 percben jól fogyasztható tartalom volt, wcn ülve is lezavarható volt és még néhány cikk belefért mellé..:) kis pörgösség jó lenne bele!

2017.07.18. 18:13:50

Nem néztem meg, de a címmel egyetértek. Mást ne mondhak, az értesítések válaszokról, lájkokról vagy jönnek vagy nem, ha komment kommentjére válaszolok, nem lehet követni, mire válaszoltam stb.

Vulgo 2017.07.18. 20:04:29

Ez borzalmas. Ki ez a ket valaki ? Ne akarjanak mar kiboritani. Borzalmas.
süti beállítások módosítása