Digitális történetek, kicsit másként.

Direkt romlanak el a kütyüjeink? [Videó]

2017. július 11. - digitalstoryteller

header_2.png

Egyre jobb kütyük vannak a zsebünkben, és sokszor egyre kevesebb okunk van lecserélni őket, mert az új szériáktól sem kapunk többet. Az eszközök azonban idővel elromlanak, és talán nem is véletlenül. De tényleg minden csak a gyártók által előre megtervezett elavulás miatt van?

A rövid válasz: nem, az elektromos eszközök is tönkremennek idővel, de azért van, hogy a gyártók rásegítenek egy kicsit. Egy csomó ember meg nem is annyira bánja. Mit gondolunk a témáról? Nézd meg vlogunkat itt:

Vagy ha csak hallgatóznál, akkor azt itt teheted meg:

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr3312656567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása