Digitális történetek, kicsit másként.

Sokszor a gép mondja meg, mi érdekel [Videó]

2017. szeptember 12. - digitalstoryteller

blog_thumbnail_1.jpg

Talán fel sem tűnik, de sok esetben egy algoritmus dönti el, hogy milyen tartalmat fogyasztasz az interneten. A Facebook, a Google, a Spotify, a Netflix és gyakorlatilag minden más hasonló tartalomszolgáltató próbálja kitalálni, milyen is az ízlésünk - de vajon megy nekik? 

Az eredmények eléggé változók. Van, hogy egy-egy rendszer tökéletesen eltalál valamit, máskor viszont nagyon mellényúlnak. A legnagyobb gond, hogy a gép (egyelőre) nem tudja, hogy pontosan miért nézel meg egy tartalmat, ami összezavarhatja, így ha a maximumot akarod kihozni a rendszerekből, akkor neked is tanítanod kell őket. 

Szeretnél többet tudni a témáról, és érdekel a véleményünk: Nézd meg a videónkat: 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr312824240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása