Digitális történetek, kicsit másként.

Mirrorless: csak szép vagy jó is? [Videó]

2017. augusztus 08. - digitalstoryteller

blog_thumbnail.jpg

A mirrorless kamerák gyönyörűek és egyre jobbak. A Fuji és a Sony lenyűgöző gépeket gyártanak, és a Canon és a Nikon is keményen dolgozik. De elég jók ezek a gépek, hogy átvegyék a DSLR-ek helyét a profik körében? Egy fotóriportert kérdezgettünk!

Egyetértés - ahogy az Jánossal közös beszélgetéseink esetében általában - persze most sem volt, de hát mit számít ez. A lényeg: képminőségben ezek a gépek már simán hozzák az elvártat, de bizonyos dolgokban (például ergonómiában) kell áldozatokat hozni.

Érdekel a téma mélyebben? Nézd meg a The DigiTalk Stories 14. részét itt: 

Megvolt a videó, esetleg csak simán van véleményed látatlanban is a mirrorless vagy DSLR gépekről? Írd meg kommentben bátran! 

 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr8112728748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása