Digitális történetek, kicsit másként.

Két jótanács, ha kriptovalutába fektetnél [Videó]

2018. február 06. - digitalstoryteller

bitcoin.jpg

Bár a Bitcoin - és a többi kriptovaluta - épp zuhan, de jó esély van rá, hogy az őrületnek még nincs vége. Az emberek várhatóan továbbra is önteni fogják a pénzt a digitális pénzekbe. Ha neked is vannak ilyen terveid, akkor ezt a posztot nézd meg előtte, és legalább a két benne lévő tanácsot fogadd meg. Tényleg. Jobb lesz.

A videó előtt gyorsan a két tanács:

  • Csak olyan pénzt rakj bele, amit nem gond, ha elbuksz. A kriptovaluták bármikor durván bezuhanhatnak. Persze, emelkedhetnek is, de elég meglepetésszerűen történik az egész. Inkább menj biztosra.
  • Ha már vettél kriptovalutát, akkor ne az exchange-en tárold, ahol vetted. Tedd ki valamilyen walletbe, optimális esetben hardware-esbe, mert onnan a legkisebb az esélye, hogy ellopják.

Több részlet érdekelne? Nézd meg a videónkat! 

 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr5613640632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsenyeg 2018.02.07. 10:47:05

Jajj, ezek a cikkek, századjra, ezredjére ugyanaz a szöveg. Engedjétek már el a tanítást, tanácsadást légyszi.

Szalay Miklós 2018.02.07. 11:17:59

Hát igen, ez rendkívül bíztató mind a kettő: vagy elbukod, vagy ellopják. Egy jótanács: a kisember tartsa távol magát a spekulációtól.

És inkább olvasson arról, hogyan működik a gazdaság, itt:

egyvilag.hu/temak.shtml#agazdasagelmelete1

commentes nikk 2018.02.07. 12:14:03

@Szalay Miklós: te mikor pusztulsz már ki az internetről a vírusos gagyi szaroddal?

abudabi15 2018.02.07. 12:49:26

Tudja valaki, hogy ha telefonra töltöm a cuccot (pl Coinomi) és a telefont sosem használom, kikapcsolva tartom, van-e veszélye annak, hogy ellopják a valutákat? Gondolok arra, hogy a Coinomi szervereit kapják el, vagy bármi. Köszi.

@Szalay Miklós: Te vagy a legfárasztóbb mindenhol, ideje befejezned. Ráadásul ha így kell tukmálnod a szarodat, az annyit is ér. Pusztulj már ki, tényleg.

vavhab 2018.02.07. 15:36:12

Ez nem jotanacs hanem bullshit. De ittvan valoban ket jotanacs.

- DO NOT FOMO
- DO NOT FUD

Es meg egy raadas:
Ne vegyel all time high-on, vegyel bele a dip-be(mint most), es ne legyel kapzsi, add el amikor csucson van.

Szivesen. :)

digitalstoryteller 2018.02.07. 16:02:28

@vavhab: Bocs, de nem értek egyet. Van értelme a te két tanácsodnak, de ez közel sem jelenti azt, hogy annak, amit mi mondtunk, nincs. Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy milyen pénzt fektetsz be, és hogy erre utána hogy vigyázol.

H?P? 2018.02.08. 20:07:43

Azt mondjatok meg, hogy lesz abbol penz, hogy valakik videokartyakkal szamoltatnak valamit, ezert nem lehet videokartyat kapni.
süti beállítások módosítása