Digitális történetek, kicsit másként.

Essential: a milliárdos remény

2017. augusztus 31. - digitalstoryteller

Az Essentialt már azelőtt 1 milliárdra értékeltél, hogy egyetlen darab telefont leszállított volna. Csúsztak a határidőkkel rendesen, de végre megérkezett a teló, a tesztek, egy botrány, de a remény tovább él.

Tovább

Nyereményvadászok? Azok még vannak?! [Videó]

Facebookon indítanál nyereményjátékot? Készülj fel rá, hogy elözönlik a nyereményvadászok, és az ajándékod olyan emberhez kerül, aki szinte életvitelszerűen vesz részt ilyen promókban. Néhány ilyen játékon mondjuk 80% a vadászok aránya, ami komoly gondot okozhat néhány márkának.

Tovább

Mennyire más a kínai internet? Nagyon!

Az, hogy a Facebookon csetelünk, a Google-ban keresünk és az Amazonon vásárolunk már nekünk is elég természetes dolgok, pedig Magyarország nem is ezeknek a szolgáltatásoknak a fellegvára. Kínában viszont nagyon máshogy megy az internetezés. Megmutatjuk mennyire!

Tovább

Végre vetélytársat kapott az Intel

Az Intel nagyjából 2006 óta nemcsak piacvezető, de kis túlzással monopolhelyzetben van az asztali processzorok piacán. Az AMD leszakadt róluk, így a „kékek” brutálisan dominálhatták a piacot. Ahogy lenni szokott, bele is lustultak a nagy királyságba, de ennek most vége lehet.

Tovább

Mirrorless: csak szép vagy jó is? [Videó]

A mirrorless kamerák gyönyörűek és egyre jobbak. A Fuji és a Sony lenyűgöző gépeket gyártanak, és a Canon és a Nikon is keményen dolgozik. De elég jók ezek a gépek, hogy átvegyék a DSLR-ek helyét a profik körében? Egy fotóriportert kérdezgettünk!

Tovább

Az 5 legbénább tech-jóslat

+1, ami sosem volt, de mindenki ismeri

Jövőbe látni annyira nehéz, hogy néha még a techvilág úttörői is csúnyán mellényúlnak. Össze is szedtük az 5 leghülyébb jóslatot/tippet, ami amúgy zseniális emberek szájából esett ki. Extraként pedig hozunk egy olyat is, amit mindenki ismer, pedig sosem hangzott el.

Tovább
süti beállítások módosítása