Digitális történetek, kicsit másként.

A legjobb cuccok, amiket nem vettünk meg idén [Videó]

2017. december 24. - digitalstoryteller

untitled-1.jpg

Mik azok a tech cuccok, amiknek úgy örülnénk, mint ötévesen egy Nintendónak? Amikkel bárki bármikor meglephetne minket? Összeállítottuk a kedvenceink listáját, amiket szívesen megvennénk, vagy amikkel bárki meglephetne minket karácsonyra!

Van köztük laptop (Surface Book 2, meg Lenovo Yoga Book), fényképezőgép (két Panasonic), e-olvasó (Kindle persze) és egy rakat telefon is. Nagy részük ráadásul idén jelent meg, szóval még frissek is. 

Ha pedig neked is van olyan gadget a karácsonyi listádon, amit bármikor elfogadnál, írd meg egy kommentben! 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

Header: Klasszikus gyermeki örülések Redditről és Twitterről. 

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr913521799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CoolKoon 2017.12.25. 21:27:15

A laptopfélékkel az a baj, hogy munkára jó az olcsóbb is (ami nem hajtogatható), a drága meg nem hordozható (úgyhogy akkor inkább már egy PC). A tükörreflexes gépből az 1m Ft-os az a kategória, amire (bár lenne pénzem) nem lennék hajlandó annyit költeni, mert minek (olyan marha gyakran a jelenlegi tükörreflexes gépemet se használom). Mobilt meg úgy oldottam meg, hogy kinéztem az Androidosok közül azt, amelyiknek a legnagyobb az üzemideje, és azt vettem meg. És leszartam, hogy csúcsmobil-e. De hát persze, álmodozni lehet....

bati67 2017.12.25. 22:24:47

Egy moddolt mini SNES-t szívesen elfogadnék! (mert több mint 200 játék van benne!)

digitalstoryteller 2017.12.27. 10:22:28

@bati67: az elég jó választás!
@CoolKoon: Az asztali gép mellé azért bármikor jöhetne egy combos laptop nekem

CoolKoon 2017.12.27. 10:24:10

@digitalstoryteller: Izmos asztali gép mellé még egy gémer laptopot is? Minek?

digitalstoryteller 2017.12.29. 12:30:32

@CoolKoon: A Surface Book nem gamer gép, csak egy normálisabb/erősebb laptop. Inkább nevezném kreatív gépnek, ami azért egy combos asztalival nem tudja felvenni a versenyt. De valóban luxus a dolog, de elméletben azért lehet rá vágyni :D
süti beállítások módosítása