Digitális történetek, kicsit másként.

Másfél milliárdot bukott az EA a Star Warson

2017. november 28. - digitalstoryteller

Vannak olyan cégek, amiket megdönthetetlennek hiszünk. Ilyen az EA (vagy leánykori nevén Electronic Arts), ami csak úgy ontja magából a játékokat és termeli a pénzt. Idén is tök szép kis évet zártak volna, ha nem sétálnak bele tátott szájjal a mikrotranzakció/loot box botrányba. Viszont így buktak…

Tovább

Miért utálja mindenki az EA-t? [Videó]

  Nem érted, miért utálják a gamerek az EA-t, és mi a baj a Star Wars Battlefront 2-vel? A játékban kicsit túltolták a loot crate (loot box) rendszert és a mikrotranzakciókat. Na de ez miért baj?

Tovább

Magyarország és az elcseszett Black Friday

Az utóbbi években nálunk is megjelent és elterjedt a Black Friday, de hát valahogy ezt sem sikerült úgy megvalósítani itthon, ahogy azt kellett volna. Igen, ez a poszt kicsit rant-szerű lesz, mert a feteke péntek nálunk sokszor nem átütő akciókról szól, hanem béna brandingről. 

Tovább

Felnyomták az iPhone X-et, és felnyomnak minden mást is

Az iPhone X bejelentésénél az Apple hangoztatta, hogy maszkokkal és egyéb trükkökkel nem lehet feltörni az Face ID-t. Ezt persze csak az hitte el, aki még sosem foglalkozott egy percet sem számítógépes biztonsággal. Ráadásul a legbiztosabb megoldás még mindig a legbutább.

Tovább

A Snapchatnél semmi ok örömre

A Snapchat elég kellemetlen időszakot él át: gyakorlatilag naponta érkeznek róluk kellemetlen hírek. 2017-ben eddig 560 millió dollárt égettek el, és most kiderült, hogy 40 milliónyi Spectacles is a nyakukon maradt. Úgy tűnik, a Snapnél tényleg elmúlt a világ dicsősége. 

Tovább
süti beállítások módosítása