Digitális történetek, kicsit másként.

A legjobb utazós appok [Videó]

2017. október 24. - digitalstoryteller

utazas.jpg

Eligazodni egy új városban nem mindig könnyű, de szerencsére egyre több app van, ami egy csomót segít ebben. Nekünk is vannak kedvenceink, amik (nyugatra) utazásnál tök sokat segíthetnek spórolni, közlekedni vagy bejutni helyekre.

Mik ezek?

  1. CityMapper (iOS és Android) - Ha igazán jó segítséget szeretnél a közlekedéshez, mert veri a Google Mapset, pláne az Apple Mapset (lol).
  2. Foursquare és TripAdvisor (iOS és Android) - Ha kajálni szeretnél, és imádsz rászűrni a dolgokra vagy nem mindegy, hogy mennyiből eszel.
  3. The Fork (iOS és Android) - Ha nemcsak ennél, de igazán jót ennél, akár 50% kedvezménnyel, mert nem vet fel a pénz. 
  4. Google Trips (iOS és Android) - Ha szereted, hogy minden infó egy helyen van az utazásodról, és még egy kis városnézési tanács is elfér. (És nem parázol rá, hogy a Google minden leveled olvassa.)
  5. Wallet (iOS exkluzív, de a légitársaságok appjai simán kiváltják) - Ha nem akarsz nyomtatással bajlódni a reptereken check in papírokkal és egyéb hülyeségekkel.
  6. Tiqets (iOS és Android) - Ha múzeumokba és egyéb látványosságokba vennél jegyet, és szintén nem akarsz vagy tudsz nyomtatni, ezzel a progival elkaristolsz! 

Miért ezek a kedvenceink? Nézd meg a videónkat, és megtudod! 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr5413068080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása