Digitális történetek, kicsit másként.

Miért olyan nehéz lecserélni az iPhone-od? [Videó]

2017. október 10. - digitalstoryteller

 

iphone_csere.jpg

Ősszel elárasztják a piacot az új telefonok, és ilyenkor elég sokan váltanak. De vajon mennyire nehéz iOS-ről Androidra váltani, vagy fordítva? Mik az előnyei az egyik rendszernek, és mik a másiknak? Kicsit körbejártuk a témát úgy, hogy egyikünk nagyon vissza akar menni Androidra, a másikunk viszont ragaszkodik az iPhone-hoz!

Utóbbi nem csoda, az (amerikai) iPhone tulajok több, mint 90%-a nem akarja lecserélni kedvenc márkáját. Az androidosoknál ez sokkal kisebb arány, bár sokakat zavar az iPhone kötöttsége.

A ragaszkodás egyik fő oka egyébként az, hogy ha már egyszer megszoktál/megismertél valamit, akkor azt nehéz ott hagyni, főleg, ha vannak kétségtelen előnyei.

De mik ezek az előnyök, és mi hogy látjuk a helyzetet? A videóból megtudod: 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr1212948177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása