Digitális történetek, kicsit másként.

A legjobb laptop, aminek (szinte) semmi értelme

2017. október 30. - digitalstoryteller

Az új Google Pixelbook az egyik legszebb laptop a piacon. A teljesítménye is teljesen rendben van. Nagy kár, hogy ennyi pénzért nem sok értelme van.

Tovább

Jön a világ legjobb (és legundorítóbb) számítógépes kiegészítője!

Szoktál kajálni vagy rágcsálni munka/játék közben? Akkor a Wype, azaz a "személyes asztali törlőrongy, ami tisztán tartja a kezed evés közben"  neked is megváltoztathatja az életed! A Kickstarter projektjüket ugyan elbukták, de egy nagy cég szerencsére felfigyelt rájuk. 

Tovább

A legjobb utazós appok [Videó]

Eligazodni egy új városban nem mindig könnyű, de szerencsére egyre több app van, ami egy csomót segít ebben. Nekünk is vannak kedvenceink, amik (nyugatra) utazásnál tök sokat segíthetnek spórolni, közlekedni vagy bejutni helyekre.

Tovább

Miért olyan nehéz lecserélni az iPhone-od? [Videó]

  Ősszel elárasztják a piacot az új telefonok, és ilyenkor elég sokan váltanak. De vajon mennyire nehéz iOS-ről Androidra váltani, vagy fordítva? Mik az előnyei az egyik rendszernek, és mik a másiknak? Kicsit körbejártuk a témát úgy, hogy egyikünk nagyon vissza akar menni Androidra, a másikunk…

Tovább

Mire figyelj az első számítógéped építésénél? [Videó]

Számítógépet összerakni egyszerű, viszont eljutni addig, hogy már csak össze kelljen rakni a gépet nehéz. Viszont van néhány tippünk, amivel egy kicsit könnyebb lehet az egész. 

Tovább
süti beállítások módosítása