Digitális történetek, kicsit másként.

A TOP10 techmigráns

Avagy miért épp az IT-világ támadja Trumpot

2017. január 30. - digitalstoryteller

Az utóbbi napok arról szólnak a techvilágban, hogy egy rakat cég tiltakozik Trump iszlám országokat érintő beutazási tilalma miatt. De miért ez a nagy rinyálás, hát nem rendes amerikaiak ezek? De. De csak azért, mert engedték őket vagy az őseiket beutazni... nézzük a TOP10 techmigránst!

Tovább

Utálunk a testünkkel fizetni

Most, hogy lassan megjelennek a reklámok a Facebook Messengerben is, újra eszünkbe jutott a felmérés, amit az American Customer Satisfactory Index csinált nemrég, és azt kutatta, hogy milyen a fogyasztói elégedettség a különböző webes felületeken. A Facebook és a Twitter értékei folyamatosan esnek,…

Tovább

Tényleg szar a jack dugó?

Az idei csúcstelefon-pletykák központi eleme, hogy marad-e a jack vagy megy. Igaza van az Apple-nek, amikor azt mondja, hogy bátor lépés volt kidobni a csatit mert elavult technológia? Jó, hogy a HTC U szintén dobta a jacket? Vagy mindenki hülye, és bizony örülhetnek a samsungosok és LG-sek az új…

Tovább

Donald Trump, az USA második Twitter-elnöke

Az, hogy a Twitteren az Egyesült Államok elnöke = POTUS olyan magától értődő, hogy még mi is azt hittük, hogy George Washington is így pörgette. Pedig csak 2015. május 18-án indult a buli, a fiók még nincs két éves és Trump a POTUS fiók második tulaja.

Tovább

Facebook: jobb lesz vagy csak egyszerűbb?

A Facebook állandóan fejlődik, és most nem csak arra gondolok, hogy ha nem tudja megvenni a Snapchatet, akkor egy az egyben lenyúlja és integrálja a funkcióit. Most az apró, életet elvileg megkönnyítő funkciókról beszélek, amiket folyamatosan vezetnek be a professzionális/oldal felhasználóknak is.

Tovább

Chatbotok? Máris ’99 van?!

Az elmúlt időben lerohanták az internetet a chatbotok, beszállt az Index, a CES-en nyomul a Circuit Breaker, meg még n+1 példa van, de lehetetlen mind begyűjteni őket, így ez a kettő elég is lesz. De mi ez a hatalmas új őrület? Semmi, csak megint egy régi dolog lett értelmesebb.

Tovább
süti beállítások módosítása