Digitális történetek, kicsit másként.

A legjobb gadget a világon [Videó]

2017. augusztus 15. - digitalstoryteller

header_3.png

Elég sok kütyü fut át a kezeink alatt, de van egy, amibe minden alkalommal - főleg nyáron - beleszeretünk. Melyik az? Legújabb videónkból kiderül!

Mielőtt belekezdenénk: ez egy abszolút szubjektív poszt, már-már personal vlog jellegű, a magyarázat ettől függetlenül szilárd, mint a szikla. A legtöbb népszerű kütyü (tablet, okostelefon, laptop, stb.) egyre több és több mindenre jó, de valahogy csak kevésben tökéletes. Van viszont egy olyan gadget, ami csak egy dolgot akar tudni, és azt hiba nélkül hozza is.

Nem meglepő módon egy e-könyv olvasóról, azon belül is a Kindle 5-ről van szó. Miért épp erről? A videóból kiderül! 

Megjegyzés: Tudjuk, sokan jobban szeretitek a szöveges tartalmakat. Mások a videókat szeretik. Hogy az elejétől egyértelmű legyen, mi is van a posztban, a címben jelezzük, ha videós tartalomról van szó. A kóla meg véletlenül benne maradt az elején, és akkor már maradt is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://thedigitalstories.blog.hu/api/trackback/id/tr3312750306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása